***Status Terkini***

***ORDER DITUTUP HINGGA APRIL 2011***

Fuhh akhirnya siap pindah semua barang, ok boleh mula mengait sikit2..pada yang order harap dapat sabar skit lagi ek, saya cuba buat cepat2 huhuh, thanks pada semua yang memahami, sayang semua ~(^_^)~

Isnin, 20 Disember 2010

Tuan Rumah punya Hanphone Case


Memandangkan Sarung handphone yang lame tu agak nipis n asyik hilang je..huhu..so buat la satu sarung baru tuk handphone tu..body die saya buat dengan menggunakan PVC sheet, 
Bahagian tepi macm biasa masih menggunakan benang kait.


PVC Sheet ni rupanya nipis juga..jadi terpaksa juga lining bhgian dlam..saya tambah span tuk protect handphone kalau jatuh takdela teruk sgt hentakan kena kat handphone tu kan..

6 comments:

Rubi Hambali berkata... Best Blogger Tips

wah cantik la kalo nak ni berape hargenye,cewah..ajar sy jahit boleh..tp sy left handed, mak sy pun xmau ajar sy mengait..jahit pn sesuke ati blaja sendiri

yats berkata... Best Blogger Tips

Thanks Rubi..harga kalau nak order RM15..eh awk nak blajar mengait g kat youtube pun boleh awak..try la..byk die ajar basic2 kaitan..tuk lefthanded pun ade.. =)

NURUL berkata... Best Blogger Tips

comelnya. ada jual ye?

yats berkata... Best Blogger Tips

@NURUL

yang ready made takde nurul..kalau nurul nak boleh buat tempahan untuk bulan february nnt.. =)

zara berkata... Best Blogger Tips

cantiknyaaa

hani syahida berkata... Best Blogger Tips

lawa2..nak belajar gk wt mcm ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips