***Status Terkini***

***ORDER DITUTUP HINGGA APRIL 2011***

Fuhh akhirnya siap pindah semua barang, ok boleh mula mengait sikit2..pada yang order harap dapat sabar skit lagi ek, saya cuba buat cepat2 huhuh, thanks pada semua yang memahami, sayang semua ~(^_^)~

Selasa, 28 Disember 2010

Order Naida - 50pcs 2 layer crochet flower


Order dari Naida, naida tak request warna ape nak buat cuma yang die nak mesti ada kombinasi warna biru dan pink, yang lain2 saya yang pilih, bila dah siap-siap buat baru perasan macam banyak pula warna pink dan oren. Harap Naida puas hati

Thanks Naida.

Selasa, 21 Disember 2010

Order Linda - 50pcs 1 layer flower


Order dari linda, 1 layer flower..yang ni design lain dari yang biasa buat..harap linda tak kisah..

Thanks Linda. =)

Isnin, 20 Disember 2010

Tuan Rumah punya Hanphone Case


Memandangkan Sarung handphone yang lame tu agak nipis n asyik hilang je..huhu..so buat la satu sarung baru tuk handphone tu..body die saya buat dengan menggunakan PVC sheet, 
Bahagian tepi macm biasa masih menggunakan benang kait.


PVC Sheet ni rupanya nipis juga..jadi terpaksa juga lining bhgian dlam..saya tambah span tuk protect handphone kalau jatuh takdela teruk sgt hentakan kena kat handphone tu kan..

Hp Pouch a.k.a sampul duit


Ok ni sebenarnye buat nak isi duit nak bagi kat kawan sempena majlis perkahwinan die. Nak beli hadiah tak sempat bagi duit jela..so dari bagi sampul duit tu die buang, saye buatkan la sampul duit bleh la isi2 Handphone ke..buat purse ke..kan..:)


Masih mengekalkan ciri kaitan..tu wajib ade tu..hihih...


Bahagian dalam berlining..dan menggunakan velcro tape untuk memudahkan nak buka penutup tu..takde terkial2 =) ..purse ni di hasilkan dengan menggunakan kain Felt..


Muat tuk letak handphone juga..

Ade yang berminat nak macam ni?

Jangan segan2 boleh email saya ye

yatscollection@gmail.com


p/s : Untuk eija selamat pengantin baru ye..moga berkekalan & b'bahagia hingga ke akhir hayat..amin..


cuci mata




Khamis, 16 Disember 2010

New!!!


Malam tadi tiba2 idea datang masa dok sibuk mengemas barang2 craft..
Terus gunting2..jahit2..kait2..then siap la keychain love ni..
besar gak saiz ni dalam anggaran lebar 6cm..

Ade sesape nak order?? =)
Harga permulaan kite letak RM4.00.

Rabu, 15 Disember 2010

Order Zuriatina - 50pcs 2 layer crochet flower


Order ke-2 untuk bulan december dah siap, nak cepat2 siapkan order lynda plak sebab hujung thn ni nak kena siapkan akaun untuk kawan pula.. + ingat nak buat ready made item skit.. =)

Zu, Terima Kasih order di Yat's Craft ye.. =)

Isnin, 6 Disember 2010

Selasa, 30 November 2010

Order Sus - 50pcs 2 layer flower


Thanks Sus sebab sanggup tunggu lama akak sipkan order ni..jgn serik order lgi =)

Isnin, 29 November 2010

Crochet Flower Keychain

Dah lama tak buat sesuatu tuk diri sendiri, so hari tu sambil siap2kan order buat la keychain ni..tak sampai 1 jam pn nak siapkan.. =)




Baby Crochet Hat buat Putri Yasmin Sofea

Saje2 buat untuk anak ex-ofismate, sempena kelahiran anak perempuannya.. =)


Order Hanim - Crochet Camera Pouch

Oleh kerana t'lampau la byk sgt mengait bunga, bile ada dpt je order kamera pouch ni..terus buat, satu mlm je dah siap.. :)..lagi pun nak bg kat tuannya time balik kampung. Order time raya haji ni..hahah, hari ni baru post kat blog...simple, but i like it


Bahagian dalam lining guna kain felt, bagi tebal skit, so bleh la protect kamera tu kalau jatuh.


Mule2 tuan punya request penutup pakai button, tapi rase macam leceh plak nak buka nanti, Jadi Yats Craft tukar la letak velcro tape kat situ, nasib baik mmg ada kat rumah.. =)


So ni kiranya item baru la kat Yat's Craft ni, sapa nak order leh la email ye.

Order Rozita - 20pcs brooch + 50 pcs 2 layer flower


mcm biskut pun ada kan..yang ni 20pcs 2 layer crochet flower brooch.Kakak iqah la jadi model ibu cam biase ek.. :)



Akhirnya siap juga semua total 70pcs 2 layer flower nih..

Thanks Rozita, 
owh ye..rozita pn ade blog craft juge..jom jenguk blog die plak
Klik sini

Order Syahida - 41 pcs 1 layer flower


Thanks Syahida =)


Rabu, 3 November 2010

Cloth Frame

Salam semua..lama saye tak post sesuatu kat blog ni..ada order yg dah siap pun lom post lagi dlm ni..takpela  nnt pelan2 saye masukkan yek.. :) ..ni nak bgtau ni (promote la ni..) hihih..kalau nak order cloth frame bleh la order kat saye ye..ni contoh2 frame yang dah siap..ada 2 size...

Size = 12" x 12" = rm45 /pc + rm8 postage
Size = 14" x 16" = rm65/pc + rm8 postage

...
kalau order lebih dari satu tiap frame yg berikutnye less RM5

kalau berminat bleh

email : yatscollection@gmail.com
sms : 012-393 6331
inbox FB : Yats Yati

Terma & Syarat :-

***Jangkamasa nak siapkan..1 week..
***sediakan gambar dgn pixel yg tinggi ok..

=)


Selasa, 7 September 2010

Order kak riz - 3 gurl hat + 1 headband..

Order kak riz - 3 gurl hat + 1 headband.. 
 Thanks Kak..



Order Azza - 20pcs 2 layer crochet flower





puas ku setting..gambr ni nak terbalik jugak..tak tau la mana salahnye ye..tak kisah la kan..Jadi ni order dari Azza - Thanks  Azza.



Khamis, 26 Ogos 2010

Order Ila & raihan

Ok hari ni nak post order2 yang dh siap tapi tak buat entry lagi..buat satu post pun ok la ye..huhuhu...
Yang pertama order dari ila - 3pcs gurl hat + 1 sling bag


Tgk kat bwh ni..comel je bila awatif pakai..siap ngan sling bag...leh collect duit raya byk2..:)


Thanks ila..

Ok yang ke-2 order dari Kak Raihan, 2pcs - hp pouch + 1 pcs pencil case tuk anaknya yang tersayang.


Harap mereka semua b'puas hati..ampun maaf kalau ade yg terkurang ye..



Selasa, 10 Ogos 2010

Brooch Raya

Jom cuci2 mata tgk brooch cantik2..dh tengok2 tu..beli la satu ke dua ke...kalau beli borong 20pcs ke atas..special price untuk anda..nak tau harga tuk borong..email saya yatscollection@gmail.com

Harga brooch : RM8 each
Postage : RM6
***sebab tu saya galakkan beli secara borong...leh jimat kos pos..


BBG 001 - SOLD OUT


BBG 002


BBG 003


BBG 004


BBG 005


BBG006


BBG 007


BBG 008


BBG 009


BBG 010


BBG 011 - SOLD OUT


BBG 012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips