***Status Terkini***

***ORDER DITUTUP HINGGA APRIL 2011***

Fuhh akhirnya siap pindah semua barang, ok boleh mula mengait sikit2..pada yang order harap dapat sabar skit lagi ek, saya cuba buat cepat2 huhuh, thanks pada semua yang memahami, sayang semua ~(^_^)~

Selasa, 28 Disember 2010

Order Naida - 50pcs 2 layer crochet flower


Order dari Naida, naida tak request warna ape nak buat cuma yang die nak mesti ada kombinasi warna biru dan pink, yang lain2 saya yang pilih, bila dah siap-siap buat baru perasan macam banyak pula warna pink dan oren. Harap Naida puas hati

Thanks Naida.

Selasa, 21 Disember 2010

Order Linda - 50pcs 1 layer flower


Order dari linda, 1 layer flower..yang ni design lain dari yang biasa buat..harap linda tak kisah..

Thanks Linda. =)

Isnin, 20 Disember 2010

Tuan Rumah punya Hanphone Case


Memandangkan Sarung handphone yang lame tu agak nipis n asyik hilang je..huhu..so buat la satu sarung baru tuk handphone tu..body die saya buat dengan menggunakan PVC sheet, 
Bahagian tepi macm biasa masih menggunakan benang kait.


PVC Sheet ni rupanya nipis juga..jadi terpaksa juga lining bhgian dlam..saya tambah span tuk protect handphone kalau jatuh takdela teruk sgt hentakan kena kat handphone tu kan..

Hp Pouch a.k.a sampul duit


Ok ni sebenarnye buat nak isi duit nak bagi kat kawan sempena majlis perkahwinan die. Nak beli hadiah tak sempat bagi duit jela..so dari bagi sampul duit tu die buang, saye buatkan la sampul duit bleh la isi2 Handphone ke..buat purse ke..kan..:)


Masih mengekalkan ciri kaitan..tu wajib ade tu..hihih...


Bahagian dalam berlining..dan menggunakan velcro tape untuk memudahkan nak buka penutup tu..takde terkial2 =) ..purse ni di hasilkan dengan menggunakan kain Felt..


Muat tuk letak handphone juga..

Ade yang berminat nak macam ni?

Jangan segan2 boleh email saya ye

yatscollection@gmail.com


p/s : Untuk eija selamat pengantin baru ye..moga berkekalan & b'bahagia hingga ke akhir hayat..amin..


cuci mata




Khamis, 16 Disember 2010

New!!!


Malam tadi tiba2 idea datang masa dok sibuk mengemas barang2 craft..
Terus gunting2..jahit2..kait2..then siap la keychain love ni..
besar gak saiz ni dalam anggaran lebar 6cm..

Ade sesape nak order?? =)
Harga permulaan kite letak RM4.00.

Rabu, 15 Disember 2010

Order Zuriatina - 50pcs 2 layer crochet flower


Order ke-2 untuk bulan december dah siap, nak cepat2 siapkan order lynda plak sebab hujung thn ni nak kena siapkan akaun untuk kawan pula.. + ingat nak buat ready made item skit.. =)

Zu, Terima Kasih order di Yat's Craft ye.. =)

Isnin, 6 Disember 2010

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips