***Status Terkini***

***ORDER DITUTUP HINGGA APRIL 2011***

Fuhh akhirnya siap pindah semua barang, ok boleh mula mengait sikit2..pada yang order harap dapat sabar skit lagi ek, saya cuba buat cepat2 huhuh, thanks pada semua yang memahami, sayang semua ~(^_^)~

Isnin, 20 Disember 2010

Hp Pouch a.k.a sampul duit


Ok ni sebenarnye buat nak isi duit nak bagi kat kawan sempena majlis perkahwinan die. Nak beli hadiah tak sempat bagi duit jela..so dari bagi sampul duit tu die buang, saye buatkan la sampul duit bleh la isi2 Handphone ke..buat purse ke..kan..:)


Masih mengekalkan ciri kaitan..tu wajib ade tu..hihih...


Bahagian dalam berlining..dan menggunakan velcro tape untuk memudahkan nak buka penutup tu..takde terkial2 =) ..purse ni di hasilkan dengan menggunakan kain Felt..


Muat tuk letak handphone juga..

Ade yang berminat nak macam ni?

Jangan segan2 boleh email saya ye

yatscollection@gmail.com


p/s : Untuk eija selamat pengantin baru ye..moga berkekalan & b'bahagia hingga ke akhir hayat..amin..


cuci mata




2 comments:

halizda berkata... Best Blogger Tips

cantik2 Hp pouch nie. Very unik. saya pun baru nak terjebak ngan felt. Jom kita sama2 meriahkan felt + crochet.

yats berkata... Best Blogger Tips

@halizda

thanks halizda seronok buat craft ni, lagi2 kalau ada buat benda baru.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips