***Status Terkini***

***ORDER DITUTUP HINGGA APRIL 2011***

Fuhh akhirnya siap pindah semua barang, ok boleh mula mengait sikit2..pada yang order harap dapat sabar skit lagi ek, saya cuba buat cepat2 huhuh, thanks pada semua yang memahami, sayang semua ~(^_^)~

Selasa, 28 Disember 2010

Order Naida - 50pcs 2 layer crochet flower


Order dari Naida, naida tak request warna ape nak buat cuma yang die nak mesti ada kombinasi warna biru dan pink, yang lain2 saya yang pilih, bila dah siap-siap buat baru perasan macam banyak pula warna pink dan oren. Harap Naida puas hati

Thanks Naida.

5 comments:

naida berkata... Best Blogger Tips

Hai kak yat,

Nasib baik akk dh post entry order saya,
Dpt la sye tgk crochet sye b4 brg sampai..suke!

Thanks kak yat!

yats berkata... Best Blogger Tips

@naida

Sama2 naida..akak ingat nak post entry isnin tapi sibuk plak..alhamdulillah naida suke..harap2 sampai la hari ni ek parcel tu..

naida berkata... Best Blogger Tips

Salam kak,

Saya dpt dh prcel tghari td..lupe nk msg..hehe

hani syahida berkata... Best Blogger Tips

syoknya tengok orang yang berbakat ni..haihh...i wish i am tooo T_T

yats berkata... Best Blogger Tips

@hani syahida

Thanks syahida singgah sini, cube la buat ape2 craft pun..boleh belajar..insyaallah boleh.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips