***Status Terkini***

***ORDER DITUTUP HINGGA APRIL 2011***

Fuhh akhirnya siap pindah semua barang, ok boleh mula mengait sikit2..pada yang order harap dapat sabar skit lagi ek, saya cuba buat cepat2 huhuh, thanks pada semua yang memahami, sayang semua ~(^_^)~

Selasa, 30 November 2010

Order Sus - 50pcs 2 layer flower


Thanks Sus sebab sanggup tunggu lama akak sipkan order ni..jgn serik order lgi =)

Isnin, 29 November 2010

Crochet Flower Keychain

Dah lama tak buat sesuatu tuk diri sendiri, so hari tu sambil siap2kan order buat la keychain ni..tak sampai 1 jam pn nak siapkan.. =)




Baby Crochet Hat buat Putri Yasmin Sofea

Saje2 buat untuk anak ex-ofismate, sempena kelahiran anak perempuannya.. =)


Order Hanim - Crochet Camera Pouch

Oleh kerana t'lampau la byk sgt mengait bunga, bile ada dpt je order kamera pouch ni..terus buat, satu mlm je dah siap.. :)..lagi pun nak bg kat tuannya time balik kampung. Order time raya haji ni..hahah, hari ni baru post kat blog...simple, but i like it


Bahagian dalam lining guna kain felt, bagi tebal skit, so bleh la protect kamera tu kalau jatuh.


Mule2 tuan punya request penutup pakai button, tapi rase macam leceh plak nak buka nanti, Jadi Yats Craft tukar la letak velcro tape kat situ, nasib baik mmg ada kat rumah.. =)


So ni kiranya item baru la kat Yat's Craft ni, sapa nak order leh la email ye.

Order Rozita - 20pcs brooch + 50 pcs 2 layer flower


mcm biskut pun ada kan..yang ni 20pcs 2 layer crochet flower brooch.Kakak iqah la jadi model ibu cam biase ek.. :)



Akhirnya siap juga semua total 70pcs 2 layer flower nih..

Thanks Rozita, 
owh ye..rozita pn ade blog craft juge..jom jenguk blog die plak
Klik sini

Order Syahida - 41 pcs 1 layer flower


Thanks Syahida =)


Rabu, 3 November 2010

Cloth Frame

Salam semua..lama saye tak post sesuatu kat blog ni..ada order yg dah siap pun lom post lagi dlm ni..takpela  nnt pelan2 saye masukkan yek.. :) ..ni nak bgtau ni (promote la ni..) hihih..kalau nak order cloth frame bleh la order kat saye ye..ni contoh2 frame yang dah siap..ada 2 size...

Size = 12" x 12" = rm45 /pc + rm8 postage
Size = 14" x 16" = rm65/pc + rm8 postage

...
kalau order lebih dari satu tiap frame yg berikutnye less RM5

kalau berminat bleh

email : yatscollection@gmail.com
sms : 012-393 6331
inbox FB : Yats Yati

Terma & Syarat :-

***Jangkamasa nak siapkan..1 week..
***sediakan gambar dgn pixel yg tinggi ok..

=)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips