***Status Terkini***

***ORDER DITUTUP HINGGA APRIL 2011***

Fuhh akhirnya siap pindah semua barang, ok boleh mula mengait sikit2..pada yang order harap dapat sabar skit lagi ek, saya cuba buat cepat2 huhuh, thanks pada semua yang memahami, sayang semua ~(^_^)~

Rabu, 5 Januari 2011

Order Kak Raihan - Crochet Tote Bag & Crochet Coin Purse


Order Tote Bag dari kak raihan untuk sahabatnya Syila, untung kawan akak tu ada kawan yang murah hati.
Sebenarnya kak raihan nak order laptop bag tapi tak tau laptop kawan tu berapa ukurannya. Jadi buat jela crochet Tote Bag ni boleh buat isi benda2 lain gak..muat buku saiz A4 tu. Pastu lebar jugak ni macam2 la boleh isi. =


Bahagian dalam berlining.


Ada name tag hihih..

Lagi satu hadiah tuk kawan kak raihan ni juga adalh coin purse.


p/s : coin purse bahagian dalam saya tak lining ye.



10 comments:

Aisyah Helga berkata... Best Blogger Tips

Sweet!

yats berkata... Best Blogger Tips

@Aisyah Helga

thanks kak aisyah.. =)

kak tie berkata... Best Blogger Tips

yats cantik beg ni- kak tie

yats berkata... Best Blogger Tips

@kak tie

thanks kak tie

amani berkata... Best Blogger Tips

cantiknyee....sweet sgt2...


salam kenal:-)

yats berkata... Best Blogger Tips

@amani
thanks amani..salam kenal juga ye..=)

Rafidah Ahmad berkata... Best Blogger Tips

lovely yats!!! suka kombinasi kaler tuh

yats berkata... Best Blogger Tips

@Rafidah Ahmad

=) saye pun suke kak..sweet je warna dia..

Syila Shukari berkata... Best Blogger Tips

Salam....saya Syila...kawan raihan...beg tu dah selamat terima isnin 10hb 1...terkejut jugak...paling bermakna....nnt boleh la saya oder utk lain pulak...;)

yats berkata... Best Blogger Tips

@Syila Shukari

W'salam kak..sampai dah..thank inform kat saye.. harap akak suke la ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips