***Status Terkini***

***ORDER DITUTUP HINGGA APRIL 2011***

Fuhh akhirnya siap pindah semua barang, ok boleh mula mengait sikit2..pada yang order harap dapat sabar skit lagi ek, saya cuba buat cepat2 huhuh, thanks pada semua yang memahami, sayang semua ~(^_^)~

Khamis, 13 Januari 2011

'Chayo Rubi'


Yeyyyy semalam parcel dari Rubi dah sampai dengan selamatnya..nak tau ada apa dalam ni?

Jeng jeng..
.
.
.
.
.

Ni dia Key chain kasut baby yg comel
+
Kain ela 4 meter..cantik akak suke..=) ni yang lucky je dpt tau..hihih

Haa mesti tertanya2 kan napa dapat hadiah, yelah hari tu ada join GA rubi, sapa jd follower rubi dapat la hadiah tu. Pastu alhamdulillah dapat plak hadiah extra kain tu, sronok tak terkata, yela 1st time dapat hadiah GA ni..mau tak seronok.

Dapat2 je keychain tu terus buh kat kunci, comel je 

Betul tak comel =)

Nak tau..kasut tu siap ada pelekat tau..rajin betul lah rubi ni..

Tengok, 

Pada rubi, akak doakan moga rubi berjaya dengan bisness craft ni ye, sama2 kite usaha untuk buat yang terbaik.

Akak percaya rubi bleh berjaya, jahitan pun kemas & rubi ada kesungguhan.

Akhir kata, Terima Kasih ye rubi =)

Pada sesiapa yang nak order felt craft dari rubi bleh la singgah blog rubi ye..




5 comments:

Rubi Hambali berkata... Best Blogger Tips

tq kak...wah sy lagi xsabor nk tgu akak nye barang tau..duk fikr nk buh kat mana dah tau..kalo de org order pas ni nk tepek skali akak nye bunga crochet tu..hehe

yats berkata... Best Blogger Tips

@Rubi Hambali

akak baru nak start buat order rubi mlm ni..insyaallah sblm hjg bln ni akak dh leh hntar kat ruby.. :)

Rubi Hambali berkata... Best Blogger Tips

@yats
yahuuuuu...

aleen aiden berkata... Best Blogger Tips

argh!comelnye!hu3

tenteraangin berkata... Best Blogger Tips

comei.. tapi saya laki :D takkan nak benda comei comei :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips