***Status Terkini***

***ORDER DITUTUP HINGGA APRIL 2011***

Fuhh akhirnya siap pindah semua barang, ok boleh mula mengait sikit2..pada yang order harap dapat sabar skit lagi ek, saya cuba buat cepat2 huhuh, thanks pada semua yang memahami, sayang semua ~(^_^)~

Isnin, 21 Februari 2011

Crochet Flower Hair Clips Untuk di jual

Ok sebenarnya buat hairclip ni sebab nak tunjuk contoh kat customer, 
So dah dapat amik gambar, yang real ni Yat's nak jual.

Ada siapa2 nak boleh email ke :-

yatscollection@gmail.com 

atau 

SMS : 012-3936331



Harga untuk hairclips ni RM10 termasuk pos express.

5 comments:

Puanbee berkata... Best Blogger Tips

cantik tu...tp kecik clips nyer

yats berkata... Best Blogger Tips

saiz clips yang biasa ni Pn Bee, =)takdela kecik sangat

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ berkata... Best Blogger Tips

sangat shomey....(^^,)❤..

yats berkata... Best Blogger Tips

@✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿

thanks yanie.. :)

Ibu Anita berkata... Best Blogger Tips

Assalamualaikum.wr.wb. perkenalkan nama saya Ibu Anita Tki Malaysia, saat menulis ini saya teringat memory masa lalu.saya sangat tergugah hati melihat coretan hati yang Ibu tulis. saya jadi teringat tentang masa-masa sulit dulu,karena iktiar dan usaha , seolah2 menjadi dendam bukan lagi motivasi, cuma satu tujuan saya pada saat bagaiman caranya untuk bangkit..singkat kata berbagai macam iktiar dan cara yang saya lalui, mengingat pada saat itu hutang saya 1,2m yang tidak sedikit, belum lagi bunga renternir yang bertambah. karena usaha, kesungguhan hati, akhirnya menemukan jalan /solusi . saya percaya ALLAH ITU TIDAK DIAM MAHA PENYAYANG , cobaan itu bukan lah ujian tapi hadiah yang tersilmut untuk kebahagiaan yang sebenar2nya. Sudah banyak para normal yg kami mintai angka togel dan uang gaib cuma Ki Witjaksno yg berhasil alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus. jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi Ki Witjaksno:+62852_2223_1459. ingat kesempatan tidak akan datang untuk yang kedua kalinya
KLIK->Toto Magnum 4D 5D 6D Ki Witjaksono.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips