***Status Terkini***

***ORDER DITUTUP HINGGA APRIL 2011***

Fuhh akhirnya siap pindah semua barang, ok boleh mula mengait sikit2..pada yang order harap dapat sabar skit lagi ek, saya cuba buat cepat2 huhuh, thanks pada semua yang memahami, sayang semua ~(^_^)~

Isnin, 15 Mac 2010

Order Kak Ct - Crochet Purse Pink Colour

Saiz : Lebar 16cm x tinggi 8cm x tebal 2cm

with 2 compartment

Siap sepenuhnya..Kak ct ni member office sebelum ni ade jugak order bekas telur tuk majlis cukur anak die mcm kat bwh ni




2 comments:

Atifa berkata... Best Blogger Tips

Cantik. Um, kalau nak mcm ni juga tapi lebar 20cm & 1 compartment, mcm mana kira? Just tanya, tak sure lagi nak beli ke tak :)

yats berkata... Best Blogger Tips

RM15 saja atifa..kalau b'minat inform ye..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Best Blogger TipsBest Blogger Tips